Общи условия за ползване на teckwrap.bg

Моля, прочетете внимателно общите условия, посочени по-долу, преди да поръчате продукти от този уеб сайт.

 1. Уеб сайтът teckwrap.bg е интернет магазин, собственост на фирма Перформанте ЕООД. Той предоставя информация и възможност за онлайн поръчка, закупуване и доставка на продукти, предлагани от Перформанте ЕООД.
 2. Настоящият документ съдържа Общите условия и урежда отношенията между Перформанте ЕООД (наричан по-долу teckwrap.bg) и потребителите на електонни услуги, намиращи се на домейн teckwrap.bg.
 3. Използването на всички хипер-връзки и/или заплащането на предлаганите от страниците на teckwrap.bg продукти, Ви превръща в потребител, което означава, че приемате и се задължавате да спазвате общите условия. Тези условия обвързват всички потребители.
 4. Перформанте ЕООД си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително анонсиране.

Регистрация

Регистрацията в teckwrap.bg включва потребителско име и e-mail. Паролата за достъп до сайта ще бъде изпратена автоматично на Вашия e-mail адрес, след което ще имате възможност да я смените. След успешна регистрация, при всяка поръчка може да променяте данните за доставка – адрес, телефон, получател и т.н.

Заявка за закупуване на продукти може да бъде направена без регистрация в системата. Преди да бъде изпратена поръчката към нас, има стъпка, в която трябва да бъдат коректно попълнени данните за доставка.

Перформанте ЕООД НЯМА да изпълни Вашата заявка, когато предоставените данни не са достоверни.

Защита на личните данни

Тeckwrap.bg се задължава да защитава предоставената при регистрацията в сайта информация от всеки потребител. Личните данни на потребителите няма да бъдат предоставяни на трети страни, освен на куриерската фирма. Тяхната достоверност се проверява, за да може поръчката Ви да бъде приключена коректно.

Авторски права

Перформанте ЕООД Ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на teckwrap.bg, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на онлайн магазин teckwrap.bg и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този сайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

Коментари и оценяване

Публикуването на коментари за продуктите означава, че потребителят е съгласен с Общите условия за ползване на teckwrap.bg. Не носим отговорност за достовертността на мненията, публикувани от потребителите. Право да пишат коментари имат всички потребители на сайта, след реигстрация или въвеждане на валиден имейл и име.

Ще бъдат публикувани мнения, които са свързани единствено с продуктите, съдържащи се на сайта.
Няма да се публикуват и ще се премахват от сайта всички коментари, които представляват:

 • търговска реклама
 • нецензурирани изрази
 • обиди на етническа, сексуална или свързана с вероизповедание основа
 • порнографско съдържание
 • лични данни
 • URL връзки и препращания към други страници

Ние сме радетели за използването на български език в интернет, така, че писането на кирилица в коментарите е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Teckwrap.bg си запазва правото да прави корекции на правописни грешки в изказаните от потребителите мнения, без да променя съдържанието на коментара.
Продуктите на сайта teckwrap.bg могат да бъдат оценявани по скала от 1 до 5 в секция Ревюта на всеки продукт.

Рекламации

Законът за защита на потребителите дава право на потребителя да се откаже от поръчаните продукти в срок от 7 работни дни от получаването им, без да плаща неустойка, при условие че не е нарушена цялостта на опаковката и е запазен добрият търговски вид на стоката, спазвайки условията по чл.55 от ЗЗП.

Ако потребителят реши да върне стоката, без ясна причина, куриерската услуга за транспорта до нас ще бъде за негова сметка.
Всички права на потребителя, цитирани в ЗЗП важат и в интернет магазин teckwrap.bg.

При получаване на пратката, задължително проверете съдържанието на пакета за нарушаване на вида на опаковката и съответствие на продукта със заявката.

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност

Общи условия за картови плащания

При избор на метод на плащане с карта:
• Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта (номер, валидност, код за сигурност, име)
• Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
• При успешна трансакция (успешни автентикация и авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

„Перформанте“ ЕООД полага всички усилия да предостави надеждна защита на електронния си магазин. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

 • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISAи MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
  При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.
  • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
  • Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).
  • Заплащането на стоките и доставката се извършва чрез следните кредитни или дебитни карти: VISA, VISA Electron, V PAY, MasterCard, Maestro и MasterCard Electronic.
  Политика за осигуряване на защита на данните при плащане
 • „Перформанте” ЕООД полага всички усилия да предостави надеждна защита на електронния си магазин. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
 • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
  • Плащането се извършва на платежната страница на обслужващата ни банка и ние нямаме достъп до вашите картови данни, затова и не ги съхраняваме на нашия сървър
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

Условия за доставка

Уважаеми клиенти,

Вие можете да избирете как да извършите плащането на своята поръчка:

 • Банков паричен превод
 • Плащане с кредитна / дебитна карта

При финализиране на поръчката си, изберете с един клик метода на плащане.

За съжаление НЕ предлагаме наложен платеж при доставка (резултат от горчив опит).

 • Стоките поръчани от нашият електронен магазин, се доставят от куриерска фирма до адреса, указан при поръчката.
 • Цената на доставката е фиксирана за всяка точка на Република България и е в размер на 10лв с ДДС (допълнително се начислява автоматично към цената на стоките).
 • Срок за изпълнение на поръчката:

Доставки на територията на Република България:
За поръчки с наличност в склада ни в гр.София – до 2 работни дни. За случайте, когато поръчката Ви не е налична в склада ни в гр. София поръчките се изпълняват до 6 (шест) работни дни.

 • При плащане с банков превод, стоките се изпращат след получаване на цялата сума по сметка на Перформанте ЕООД.
×

Cart